Voor 2014 had ik een nieuw fotoproject in gedachten. Het idee was om mensen achter een glasplaat te fotograferen. Ilse Kooistra was als eerste aan de beurt en het toeval wil dat Nico Kooistra van MTI Nico Kooistra erg handig is en dus een frame met een glasplaat voor mij kon maken. Deze stevige constructie zorgt er voor dat ik het komende jaar elke twee weken iemand achter het glas kan zetten.

Wat er dan precies gebeurt en wat de resultaten worden staat bij mij niet altijd van te voren vast. Dit soort projecten zijn voor mij vooral bedoeld om te experimenteren, zodat ik dingen kan oefenen die je in commercieel werk niet direct zult toepassen.

Als je ook interesse hebt dan kun je lid worden van mijn groep op facebook en als  er weer data vrijkomen dan kun je je inschrijven.

Hieronder enkele resultaten van de sessie met Ilse.

 

Gepubliceerd door Arie Bruinsma

Gepassioneerd fotograaf van mensen en producten. Houdt van interactie en samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.