360 graden panorama fotografie

Uw bedrijf van binnen aan uw klanten laten zien op een vernieuwende en verrassende manier? 

AriebruinsmA brengt u bedrijf in beeld, niet alleen met een bedrijfsreportage, maar ook met een 360 graden panorama foto of een virtuele rondleiding. Laat uw bezoekers bij u binnenkomen en laat hun kennismaken met uw bedrijf, binnen én buiten.

Uw klanten oriënteren zich tegenwoordig steeds meer op internet voordat zij u gaan bezoeken. Wat is er dan mooier als zij van te voren door uw bedrijf kunnen wandelen zodat de drempel om u te bezoeken minder hoog wordt.

Een 360 graden foto is een interactieve presentatie waarbij bezoekers zelf kunnen bepalen in welke richting zij willen kijken. Bij een virtuele rondleiding kunnen zij zo van de ene presentatie naar de andere gaan. Eventueel kan de presentatie worden gekoppeld aan een plattegrond en kan de presentatie worden uitgebreid met teksten en foto’s.

Tarieven

De eerste 360 graden panorama kost 150 euro, elke panorama die daarna gemaakt wordt en verwerkt wordt in een virtuele rondleiding kost 80 euro. (prijzen zijn ex btw)

Bij 6 of meer panorama’s maak ik een offerte op maat.

Voorbeelden

Klik op onderstaande foto’s om de voorbeelden te bekijken. Deze openen in een nieuw venster.

Woonboerderij
preview

Restaurant Hjirist in de avonduren
preview

Sint Nicolaasga ’s avonds
preview

Heeft u interesse in deze manier van presenteren bel dan 06-53814666 en maak een afspraak. Ik neem graag de mogelijkheden met u door!