club van 111

Welkom op de donateurspagina van de club van 111 voor it gesicht fan Fryslân

Wat is de club van 111?

De club van 111 is opgericht om de realisatie van het boek “it gesicht fan Fryslân” mogelijk te maken. 111 donateurs, die elk 111 euro doneren maken het mogelijk om het boek te drukken en uit te geven. van de opbrangsten van de verkoop van het boek gaat er 11% naar het Foppe Fonds, een hartstikkene goed doel én er gaat 11% naar Kika. Wij streven er naar de erste druk uit te brengen op 11-5-2022 in een oplage van 1111 stuks. we hopen dat deze in een mum van tijd zijn uitverkocht.

meedoen/meidwaan?
Hartstikkene mooi/ heel erg mooi, daar zijn we heel blij mee. maak gebruik van het formulier hieronder en Heidstra Media regelt verder alles voor u.

Wat levert het op/ wat smyt it op?

zoals Nynke Laverman zo mooi bezingt in Sabearelân:

Al wat ik sizze kin
is dat leafde net stikken kin.

een hoop liefde dus, van mij, van ons en u helpt mee om dit prachtige boek mogelijk te maken, zodat ik kan doen wat ik het liefste doe: fotograferen! elk portret levert mij energie. En dat is na mijn herseninfarct het kostbaarste goed, energie om te doen wat ik zo graag doe: foto’s maken en verhalen vertellen. Daarnaast vertellen wij ( Cynthia en ik als Vuurvinders) wat de Friezen nu eigenlijk zo bijzonder maakt, over de trots op en het geluk van Friesland. met uw bijdrage maakt u dit mede mogelijk!

Een goed diner is niets zonder een lekker toetje: uw naam komt exclusief op de cover van het boek. en uiteraard wilt u zelf ook een exemplaar van het boek kunnen bemachtigen als een van de eersten en als klap op de vuurpijl bent u met 2 personen uitgenodigd op de presentatieavond van 22-02-2022, met mogelijkheid tot een persoonlijke signering door de auteur(s). (afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus)

waar moet ik het geld naar overmaken?
Wij begrijpen uw enthousiasme, dat zijn we zelf ook, maar zo nu en dan even stil staan bij al het moois om ons heen loont ook. Heidstra Media zorgt er voor dat u alle informatie via email ontvangt.

vul onderstaand formulier in om u aan te melden als lid van de club van 111!