Prijzen

Fotosessie in de studio: 150,00 euro

Je komt op afspraak bij mij in de studio. De shoot duurt ongeveer 1 uur (incl koffie/thee). De 20 mooiste resultaten mail ik op een contactvel naar je toe en je zoekt daar 5 foto’s uit die je nabewerkt en in hoge resolutie wilt ontvangen of tijdens de shoot zoeken we zelf de mooiste foto’s uit.

De 5 mooiste foto’s bewerk ik en deze krijg je van mij in hoge resolutie toegestuurd.

Wil je meer foto’s uit de fotoshoot ontvangen dan betaal je 10 euro extra per foto.

Bovenstaande geldt voor fotoshoots voor 1,2 personen of voor groepen tot max. 15 personen

Fotosessie op locatie: 175,00 euro

We maken een afspraak en ik kom bij je langs om foto’s te maken. De 20 mooiste resultaten mail ik op een contactvel naar je toe en je zoekt daar 5 foto’s uit die je nabewerkt en in hoge resolutie wilt ontvangen.

Wil je meer foto’s uit de fotoshoot ontvangen dan betaal je 10 euro extra per foto.

Dit geldt tevens voor groepsfoto’s.

Reiskosten zijn inbegrepen tot een straal van 15 kilometer rondom Sint Nicolaasga. Hierboven wordt € 0,35 extra berekend.

Zakelijke fotografie

Voor bedrijfsreportages, zakelijk werk of reportages kun je het beste even mailen naar arie@ariebruinsma.nl of bellen met 06-53814666. Ik kom graag langs om de wensen door te spreken en een passende aanbieding te doen.

Gratis op de foto

Je kunt mij altijd mailen met een tof idee, soms werk ik dan op tfp basis. Dat betekent dat ik geen kosten bereken en de foto’s gebruik voor mijn portfolio. Ook werk ik vaak aan een of meerdere projecten, deze vind je in het menu. Deelname hieraan is gratis.

Meer weten?

Wil je meer informatie, mail of bel dan naar Arie Bruinsma, arie@ariebruinsma.nl of 06-53814666.