Reacties

Hieronder vind je reacties van cursisten die 1 van mijn workshops of cursussen volgen of hebben gevolgd.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Hallo Arie,
  Ook ik heb me opgegeven voor de eerste reeks van de basiscursus Fotografie bij (buurman) Arie Bruinsma.
  Ik moet zeggen dat het echt de moeite waard is om deze cursus te gaan volgen.
  Ook ik heb een leuke spiegelreflex camera, die ik altijd op automatisch had staan.
  En ja, daarmee maakte ik best leuke “kiekjes”.
  Nu ik onderhand les nummer 5 achter de rug heb mag ik vol trots zeggen dat ik al echte foto’s kan maken.
  Natuurlijk is er hier en daar nog veel te verbeteren, maar ik weet nu in ieder geval wat de mogelijkheden van mijn camera zijn, en oefening baart kunst!

 2. Ik zit op de fotocurcus en vindt het heel interessant en leerzaam. Het leuke ervan is dat er van alles wordt behandeld en ieder zijn eigen dingen heeft waar hij of zij goed in is. Zo heeft de een moeite met het maken van portretten en de ander met de diafragma en sluitertijd. Arie legt het heel goed uit en als er teveel informatie op je afkomt kun je altijd contact met hem opnemen zodat je niet het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Er wordt hard gewerkt, al is er ook tijd voor een grapje. We gaan er ook twee keer op uit om foto’s te maken en ook dat is heel leerzaam en gezellig. Wat ik zelf ook handig vind is dat je de inhoud van de behandelde les toegestuurd krijgt zodat je het thuis rustig kunt nalezen en er altijd op terug kunt vallen. Een heel leerzame curcus dus, waar ook een beetje tijd voor gezelligheid is.

 3. De basiscursus fotografie is alweer voorbij. We hadden een leuke groep en we werden onder leiding van Arie steeds creatiever. Op les kregen we de handvaten om door de week mee aan de slag te gaan.
  Ik heb heel veel geleerd en weet nu hoe je een goed belichte foto moet maken. Nu aan mij om het uit te voeren. Ook leer je anders kijken naar je omgeving, zit er een fotogeniek plaatje in? of moet je nog een stapje opzij?
  Heel veel geleerd Arie, bedankt!

 4. Hoi Arie Het zit er weer op. Ik heb er van genoten, veel geleerd.

  En nu maar veel oefenen Het was de moeite waard.

  Bedankt Johan

 5. Leuke cursus! Gezellig, leerzaam, no-nonsense en gemoedelijke sfeer. Ben benieuwd naar de vervolgcursus of wellicht nog eens een cursus portretfotografie? 😉

 6. Bijna de basiscursus afgerond. Dacht dat ik al veel wist, maar nog meer geleerd! Erg leuk om te doen. Heldere uitleg en leuke opdrachten. Hier kan ik mee verder 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.