Meer plezier beleven aan fotografie?

Volg dan een Vervolgcursus Digitale Fotografie in Sint Nicolaasga.

Heb je een basiscursus fotografie gevolgd en zijn termen als ISO, diafragma en sluitertijd voor jou niet meer onbekend? Ken je je camera al en wil je nog betere vrienden met hem worden?

Dan is deze cursus precies iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Deze cursus bestaat uit 4 avonden en drie opdrachten die je moet uitvoeren. De eerste avond gaan we alle termen die te maken hebben met de techniek nog eens langs, zodat je geheugen weer even wordt opgefrist. In de drie vervolgavonden besteden we aandacht aan landschap, reportage en portret. Als rode draad door alle lessen loopt de verbeelding van het verhaal, we kiezen dus voor een meer reportage-achtige benadering van fotografie en hoe je dat kunt inzetten om je foto’s interessanter te maken.

Een belangrijk onderdeel van elke les is de bespreking van de foto’s van de opdrachten. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan het werk van andere fotografen. Elke les wordt gevolgd door een opdracht die je thuis uitwerkt. Omdat de lessen om de twee weken zijn heb je hier ruimschoots de tijd voor.

Data voorjaar 2018:

13 maart
27 maart
10 april
24 april

Benodigheden

Voor de cursus is het noodzakelijk om te beschikken over een digitale camera. Dit mag compactcamera, systeemcamera of een digitale spiegelreflex camera zijn. Een computer (desktop/laptop) is tevens erg handig (lees: onmisbaar), maar hoeft niet mee naar de cursus!

Niveau

Voor deze cursus zou het mooi zijn als je een basiscursus fotografie hebt gevolgd of op zijn minst enige kennis hebt van belichting en van je camera.

De Cursus

De cursus bestaat uit 4 avonden van 20:00 tot 22:00 elke twee weken en wordt gestart bij voldoende aanmeldingen.

De cursus voor het voorjaar 2018 zijn nog niet bekend.

Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Locatie

De cursusavonden vinden plaats in de fotostudio van AriebruinsmA te Lemmer.

Kosten

De kosten zijn € 145,00 per p.p. (incl btw), dit bedrag dient via bank te worden overgemaakt. Zodra het geld binnen is, is de inschrijving definitief.

Ik wil meedoen, wat moet ik doen?

Vul onderstaand formulier in:

  Je naam (verplicht)

  Jouw emailadres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Ik doe graag mee aan de Vervolgcursus Digitale Fotografie die start op:

  Vertel iets over jezelf, zoals leeftijd en iets over je ervaring met fotografie. Ook is het handig om te weten wat voor camera je gebruikt en waarom je deze cursus gaat volgen.

  Ik geef me op voor de Vervolgcursus Digitale Fotografie die start op de door mij hierboven gekozen datum. Ik begrijp dat ik nog nader bericht ontvang over de definitieve deelname.

  Doe mee met de conversatie

  1 reactie

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.