Fotocursussen

AriebruinsmA biedt de volgende cursussen en workshops aan:

Basiscursus Digitale Fotografie

Elk voor- en najaar start er een Basiscursus Digitale Fotografie voor een groep van maximaal 18 personen. Tijdens deze 8 delige cursus leer je de basisvaardigheden voor het werken met een digitale fotocamera. Bij uitstek geschikt voor iedereen die graag meer wil weten van zijn of haar camera en meer wil dan alleen de automaatstand gebruiken!

Meer informatie over deze waardevolle cursus vind je op deze pagina.

Vervolgcursus Digitale Fotografie

Regelmatig wordt er een Vervolgcursus Digitale Fotografie georganiseerd. Deze cursus van 4 avonden is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van fotografie die hun vaardigheden verder uit willen diepen. Als rode draad door alle lessen loopt de verbeelding van het verhaal, we kiezen dus voor een meer reportage-achtige benadering van fotografie en hoe je dat kunt inzetten om je foto’s interessanter te maken.

Workshop Basis Digitale Beeldbewerking

Tijdens deze 4 uur durende workshop leer je de basis van het (na)bewerken van digitale foto’s. Ook wordt er aandacht besteed aan het ordenen en organiseren van de foto’s. Een must voor iedereen die digitale foto’s maakt maar niet verder komt dan deze uit de camera halen en op de pc zetten. Deze workshop wordt het gehele jaar door gegeven op een zaterdagochtend als er voldoende aanmeldingen zijn.

Meer informatie over deze workshop vind je op deze pagina