Gisteren had ik een fotoshoot gepland met Tyanna. Tijdens de shoot met Afke  heeft Geertje Krijnen-Gras mij al geholpen met visagie en haarstyling. Dit keer hebben  we iets meer uitgepakt en ook de kleding meegenomen in de styling. De klassieke look is geleverd door Ziggo Fashion, het leukste kledingwinkeltje van Sneek, bedankt Marieke!

Ik vind het altijd fantastisch als ik een mooi resultaat kan neerzetten met ‘gewone’ mensen. Voor mij is iedereen bijzonder en je hoeft echt geen fotomodel te zijn om voor mijn camera te staan. Maar zeg nu zelf, Tyanna heeft dit toch erg goed gedaan!

Bedankt Geertje en Tyanna voor de leuke shoot en dit resultaat. En omdat ik niet kan kiezen en jullie het vast leuk vinden om eens te zien wat zo’n shoot oplevert krijg je gewoon een heleboel foto’s te zien!

Gepubliceerd door Arie Bruinsma

Gepassioneerd fotograaf van mensen en producten. Houdt van interactie en samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.