Zoals bij velen bekend heb ik naast AriebruinsmA een bedrijf 360-Spin waarbij we 360 graden productrotaties verzorgen voor klanten uit heel Nederland en België. Aangezien mij regelmatig de vraag wordt gesteld of wij ook 360 graden fotografie van bedrijven, panden of andere ruimtes doen heb ik mij ook bekwaamd in deze vorm van fotografie.

360 Graden panorama fotografie is bij uitstek geschikt om een bedrijf of ruimte op internet te tonen. De bezoeker kan zelf bepalen waar hij/zij kijkt, 360 graden rondom, boven en onder.  Met een virtuele rondleiding kan hij/zij zelfs van ruimte naar ruimte bewegen. Meer informatie vind je op de pagina 360 graden fotografie.

Deze week maakte ik een virtuele rondleiding door restaurant Hjirist in de avonduren om zo de sfeer vast te leggen. En nu kun je zelfs in de keuken kijken, waar je normaal niet zo snel zult komen. Uiteraard kun je er ook heel lekker eten, Daryanto Jongman en Annick Booy heten jullie zeker van harte welkom! Om de virtuele rondleiding te bekijken klik je op de afbeelding.

preview

 

Gepubliceerd door Arie Bruinsma

Gepassioneerd fotograaf van mensen en producten. Houdt van interactie en samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.